För att göra balkongen lite extra trevlig är det många som sätter sin personliga prägel på balkongen. Inred din balkong med eftertanke och var aktsam med husets fasad. Vill du sätta upp blomlådor så gör det på insidan av balkongräcket.

 

Balkongräcke

Rengöring av aluminiumprofiler görs med rengöringsmedel för lätt smutsade ytor. Rengöringsmedel innehållande slipmedel eller frätande ämnen skall undvikas.

 

Markiser

Det är inte tillåtet att göra någon åverkan på fasaden och möjligheten att sätta upp markiser är begränsad och måste gå via styrelsen.

 

Inglasning av balkong

Interimsstyrelsen kommer inte godkänna balkonginglasningar utan det är en fråga som får vänta till den “riktiga” styrelsen tillsätts.

 

Avfall

Utomhus på gården finns det avfallsbehållare där du kan slänga hushållssopor och kompost, du använder din tagg för att komma in i dessa. Återvinningsstation finner du vid Fyrklöversgatan 1.

 

Var ställer jag min rullstol eller barnvagn?

 Under huset finns ett rullstolsrum i aslutning till hissen. Även ett stort utrymme för barnvagnar är tillgängligt i cykelrummet under huset.

 

Var ställer jag min cykel?

På gården finns cykelställ som du gärna får ställa din cykel i om du föredrar ett mer lättillgängligt alternativ. Vill du kunna låsa in cykeln finns ett stort cykelrum under huset som du har tillgång till genom ditt trapphus eller garaget.